Cercar

Inici -> Premsa

L'artista Pepo Salazar intervé a l'espai Box del Casal Solleric

12 d'agost de 2015

L'artista Pepo Salazar intervé a l'espai Box del Casal Solleric

El regidor de Cultura Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló, ha agraït la possibilitat de presentar "coses noves i provocatives"

La proposta, que es s'estén en un garatge del Passeig Mallorca, romandrà a Palma des de demà fins el 8 de novembre

Palma, 12 d'agost de 2015.- El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló, ha presentat avui la proposta que l'artista Pepo Salazar ha ideat per a l'espai Box 27 del Casal Solleric. My pre-post End. (bla,bla,bla. ZZZZ) és el títol de la intervenció, que s'inaugura demà i que romandrà fins el 8 de novembre de 2015.

El regidor ha volgut agrair "la possibilitat de començar coses noves, provocatives" en un espai com el Box, "una finestra que crida l'atenció" dels vianants. Perelló ha explicat que la idea de la regidoria és "convertir el triangle del Solleric, el Balaguer i ses Voltes en un triangle de pensament, creació i intercanvi".

En relació a la intervenció, Pepo Salazar ha assegurat que la seva idea era fer "un aparador disfuncional que el vianant vegi quan passegi i li faci qüestionar-se què és". Segons Pilar Ribal, directora gerent de la Fundació Palma Espai d'Art , l'espai Box és "un reclam de darreres tendències que mai tanca".

L'exposició es desdobla en dos i, a més del Box, s'estén en un garatge ubicat al Passeig Mallorca número 17 C que només s'activarà demà a les 21.00 hores (després de la inauguració) i el 19 de setembre durant la Nit de l'Art. Aquells que ho desitgin el podran visitar demanant cita prèvia a través del mail trastero109@gmail.com.

Currículum

Pepo Salazar (Vitòria, 1972) treballa des de principis dels anys noranta principalment amb la instal·lació, el vídeo, la videoperformance, la fotografia i el so. Ha participat a diferents exposicions col·lectives i individuals com Open Times al DA2, Salamanca (2014); Pop Politics. Activismo a 33 revoluciones al CA2M, Móstoles (2013); Descendents (better than star watchers. Farewell every minute.Iberner toujors). Thanks for all a The Black Pillar, Madrid (2011); PEPO SALAZAR. Walk among us al Museu Artiun, Vitòria (2009); Rich bitch with stinking slit a la Galeria Upstream, Amsterdam (2006), i Files al MUSAC, Lleó (2004), entre moltes d'altres.

Actualment representa Espanya a la 56a edició de la Biennal de Venècia, juntament amb Cabello/Carceller i Francesc Ruiz (que també va participar a Box 27 aquest mateix any) amb el projecte Los Sujetos, comissariat per Martí Manen. Acaba de publicar la seva primera novel·la, La fiesta de los metales. Viu i treballa a París.

Data darrera modificació: 13 d'agost de 2015

  

© Casal Solleric Passeig del Born 27. 07012 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971722092
Correu electrònic: solleric@palma.cat