Cercar

Inici -> Premsa

El Casal Solleric obre la XI edició de l'art modern Art Palma Brunch

11 d'abril de 2015

El Casal Solleric obre la XI edició de l'art modern Art Palma Brunch

Fernando Gilet: "Art Palma Brunch és una invitació per inaugurar la primavera mitjançant l'art"

Palma, 11 d'abril de 2015.- El tinent de batlia de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, ha assistit en el Casal Solleric a l'obertura oficial de l'edició número 11 d'Art Palma Brunch 2015, que s'ha celebrat avui entre les 11:00 i les14:00 hores i en la qual una vintena de sales d'art, museus i espais artístics, han obert les seves portes per presentar les seves exposicions artístiques i oferir un aperitiu als assistents.

Fernando Gilet ha declarat que aquesta nova edició de l'art contemporani "és una invitació per inaugurar la primavera mitjançant l'art. El Casal Solleric oferta tres noves propostes d'artistes de reconegut prestigi, mentre que el centre de Ses Voltes, Es Baluard i la Fundació Pilar i Joan Miró realitzen una jornada de portes obertes perquè totes les famílies, especialment els nins, puguin accedir als museus i gaudir d'aquesta festa de l'art modern".

El Casal Solleric, amb motiu d'Art Palma Brunch, ha presentat les exposicions "La mujer Ochoa. Modernismo i Modernidad", a l'Espai Born; "Pulso estético- pulso poético" d'Ana Laura Aláez, a la Zona Base; i "Column. New Ruins", de Manuel Fernández, en el Box 27.

"La mujer Ochoa. Modernismo i Modernidad", estarà exposada en el Solleric fins al 17 de maig, mentre que "Pulso estético- pulso poético" dins del cicle "Camera Obscura" és la proposta d'Ana Laura Aláez a la Zona Base i l'Espai Box 27, vinculat a les últimes tendències contemporànies mostra l'obra de l'artista Manuel Fernández "Column. *New Ruins", creada especialment per Art Palma Bruch.

Aquesta nova edició també ha tingut la seva caràcter solidari doncs en el Casal Solleric la Denominació d'Origen de Vins de Binissalem ha presentat la denominada "Wine Days", que se celebrarà el proper mes de maig i en la qual per un donatiu la recaptació del qual serà destinada al Banc d'Aliments, els assistents han pogut degustar vins d'11 cellers de Binissalem.

El tinent de batlia de Cultura ha visitat posteriorment diferents galeries d'art que participen en aquesta edició d'Art Palma Brunch.

En l'obertura d'Art Palma Brunch també han estat presents, entre, d'altres, el Vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Joan Rotger; el director general de Cultura del Govern Balear i de l'Institut de Estudis Balearics, Toni Vera; el tinent de batlia d'Urbanisme i Habitatge de Cort, Jesús Valls; la diputada, Aina Aguiló; la directora gerent de Palma Espai d'Art, Pilar Ribal i la coordinadora general de Cultura, Maria José Massot, així com artistes i comissaris de les exposicions que es mostren en el Casal Solleric.

Art Palma Brunch és una esdeveniment organitzat per l'associació de galeristes d'art contemporani al centre històric de Palma per mostrar l'escena artística de la ciutat.

Data darrera modificació: 4 de juny de 2015

  

© Casal Solleric Passeig del Born 27. 07012 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971722092
Correu electrònic: solleric@palma.cat