Cercar

Inici -> CAC Palma

Centre d'Art i Creació Palma (CAC Palma)

Portada CAC

El CAC Palma és un centre d'art i creació depenent de la Direcció General d'Arts Visuals i Programes Públics i impulsat per l'Ajuntament de Palma per donar resposta a les necessitats de formació, producció, promoció, interrelació i professionalització de persones i entitats representatives de tots els àmbits creatius. Aquests aspectes es treballen des del novembre de 2017 amb un grup d'artistes, gestors i mediadors de l'àmbit de les arts visuals experimentant fórmules de cogestió dels recursos municipals i dels aportats pel propi grup.

El CAC Palma té com a objectius ser un espai tranversal que treballi pel procomú en estreta col·laboració amb altres associacions i professionals de la gestió cultural i la creació. Cerca el consenso de les seves accions i iniciatives amb els seus principals destinataris: artistes visuals, actors i actrius, cineastes, músics, programadors i productors culturals, comissaris, crítics d'art i, en definitiva, tots els agents creatius que viuen i treballen a la comunitat balear, dels quals el CAC Palma afavoreix la seva formació continuada i el desenvolupament dels seus projectes.

En aquest sentit s'ha decidit contractar un acompanyament per esctructurar el grup i organitzar la presa de decicions i la convocatòria de contractació de projectes de creació durant l'any 2018.

Període 2014 - 2015

Període 2017 - 2020

Actes

I Jornades de Cogestió-Autogestió d'Arts Visuals CAC Palma

II Jornades CAC. Pràctiques artístiques col·laboratives per a transformar la ciutat

Galeria multimedia

Imatges

Jornades CAC Palma CAC Palma_Imatge1 CAC Palma_Imatge2 CAC Palma_Imatge3

veure més imatges

Data darrera modificació: 18 de desembre de 2020

  

© Casal Solleric - Mesures COVID-19 Passeig del Born 27. 07012 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971722092
Correu electrònic: solleric@palma.cat