Cercar

Inici

DGAVPP. CAC Palma. Introducció

logo CAC Ses Voltes

El Centre d'Art i Creació (CAC Palma) pretén dur endavant un projecte cultural dinàmic i obert a col·lectius, artistes, entitats i programadors independents per tal de provocar el desenvolupament de projectes conjunts que millorin la qualitat de les propostes de creació contemporània de Palma, amb especial esment al conjunt de creadors de les diferents disciplines artístiques com a artífex del fet creatiu i donant difusió als programes d'intercanvi de professionals en residència que seran una eina d'internacionalització.

COORDENADES

Contemporaneïtat: Les propostes i projectes adreçades al CAC Palma hauran d'identificar-se amb les tendències emergents.


Experimentació: Obertura a les noves formes creatives, híbrides i transversals. Generació de nous models de gestió i organització de projectes.

Generació de pensament: Provocar dinàmiques que donin lloc processos més que a productes. Creació de discursos a través del pensament i el diàleg.


Recursos: Cal eliminar barreres i establir ponts entre les diferents institucions, facilitant les gestions, compartint els recursos materials i humans de la nostra ciutat, investigant i documentant on es troben aquests recursos i com accedir.

Aprenentatge i autoaprenentatge: L'espai del CAC Palma és un espai que ha de servir com a estímul de descobriment de noves eines creatives.

Internacionalització: Capacitat per desenvolupar lligams entre la creació local i la connexió amb l'exterior.

Fletxa esquerre grisTornar a la pàgina principal

Data darrera modificació:6 de febrer de 2018

  

© Casal Solleric Passeig del Born 27. 07012 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971722092
Correu electrònic: solleric@palma.cat