Cercar

Inici -> Activitats i convocatòries -> Activitats

Taller familiar. Contrucció d'un proto-sintetitzador

Organitza: Placa Base
Impartit per: Diego Álvarez
Col·labora: Casal Solleric

La associació Placa Base i la Fundació PalmaEspai d'Art inicien la seva col·laboració el proper dissabte, 22 d'octubre, ambun taller de construcció d'un instrument electrònic dirigit a nins a partir de5 anys acompanyats dels seus pares que impartirà Diego Álvarez, un artistavisual que des de 2008 esbudella juguetes i aparells electrònics perconvertir-los en fonts de so. Diego, que ha participat en festivals deMallorca, Barcelona i Alemanya, ha preparat per al taller una introducciódidàctica i lúdica a la construcció de protosintetitzadors i guiarà als al·lotsi als seus acompanyants adults per a fabricar un sintetitzador tàctil quegenera renou en funció de les característiques físiques de la persona que elmanipula.

Amb aquesta activitat,l'associació cultural Placa Base incideix en el seu objectiu d'apropar personesde totes les edats conceptes bàsics sobre la tecnologia, la ciència i l'art,amb especial èmfasis en la música contemporània. Para accentuar el caràcterfamiliar i lúdic del taller, que se celebrarà a partir de les 12.00 hores i técapacitat per a 15 participants, s'oferirà un aperitiu als acompanyants adults.

La inscripció, per undonatiu simbòlic de 5 euros, se pot realitzar a través de Facebook i Twitter dePlaca Base i en els correus electrònics: placabaseprensa@gmail.com iplacabasecollective@gmail.com.

Duració: 22 d'octubre de 2016.

Lloc de celebració: Casal Solleric

Data darrera modificació: 19 d'octubre de 2016

  

© Casal Solleric - Mesures COVID-19 Passeig del Born 27. 07012 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971722092
Correu electrònic: solleric@palma.cat