Cercar

Inici -> Activitats i convocatòries -> Històric d'activitats

FLUO

És una proposta d'instal·lació performativa participativa que pretén generar un discurs plural i obert en el panorama artístic actual de Mallorca, que inclogui la pràctica corporal i la multidisciplinarietat, realitzat per Leticia María. La base de treball serà l'espai arquitectònic de l'entresol del Casal Solleric, que es transformarà en instal·lació performativa i espai viu, mitjançant el diàleg entre cosobjecte-espai que es generi amb l'ús de cinta adhesiva fluo que anirà modificant l'espai per a crear una peça de videoart.

El resultat del procés de treball consistirà en un vídeo que inclourà els elements de treball més significatius dels participants i una videoperformance que inclourà tots els espais FLUO creats i les seves interrelacions entre els participants.
HI PARTICIPES ????


Durant el mes de setembre es duran a terme 4 sessions de treball de 3 h de durada. La participació serà oberta per als alumnes de l'EASDIB i també hi podrà participar gent de l'exterior. La selecció d'un màxim de 10 participants es basarà en la motivació en l'àmbit de la videoperformance i l'exploració espacial.


Si t'interessa pots emplenar aquest formulari:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenFiKOGG4AnFNPlfppVBb1MuaIO80255rcJKot-cf6V5H4WA/viewform?usp=sf_link


Data darrera modificació: 27 d'agost de 2021

  

© Casal Solleric - Mesures COVID-19 Passeig del Born 27. 07012 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971722092
Correu electrònic: solleric@palma.cat