Cercar

Inici -> Activitats i convocatòries -> Històric d'activitats

Crida de creació i recerca 2021

L'Àrea de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma treballa per a fer realitat el Centre d'Art i Creació de Palma (CAC). En aquests moments es prepara un projecte d'habilitació d'espais a l'antiga Presó.

Mentre aquest espai encara no sigui utilitzable, i seguint la línia de programació iniciada des de la cogestió amb el Grup Motor del CAC amb les crides a projectes de mediació i creació, la Direcció General d'Arts Visuals de l'Ajuntament de Palma (DGAV) convoca aquest 2021 una crida per a la contractació de projectes de creació i investigació artística.

Aquesta convocatòria té per objecte la contractació de 3 projectes de creació dirigits a artistes del camp de les arts visuals i 1 projecte de recerca artística dirigit a agents culturals, per a desenvolupar entre juliol i novembre de 2021. Els projectes que s'hi presentin han de ser viables amb l'actual crisi sanitària.

Poden optar a la contractació els professionals de qualsevol edat, a títol individual o col·lectiu, que presentin un projecte que compleixi els requisits d'aquesta convocatòria i que no hagin estat seleccionats a l'edició de la crida de creació i investigació artística 2020.

Consultau tots els detalls aquí.

Zona Casal Solleric

Adreça: Passeig del Born, 27


Telèfon: 971 722 092

Descàrrega d'arxius

Galeria multimedia

Imatges

Crida CAC 2021

Data darrera modificació: 3 d'agost de 2021

  

© Casal Solleric - Mesures COVID-19 Passeig del Born 27. 07012 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971722092
Correu electrònic: solleric@palma.cat