Cercar

Inici -> Activitats i convocatòries -> Històric d'activitats

Encontre amb artistes

L'experiència d'iniciar una convocatòria de contractació de projectes de creació i recerca artística el 2020 ha possibilitat entrar en contacte amb artistes i agents culturals que han desenvolupat creacions i processos reflexius situats en el context físic i social d'aquests moments.

Si alguna cosa tenen en comú tots els projectes és el vincle amb reflexions urgents de fer a la nostra terra. És per aquesta raó que els hem volgut presentar plegats, perquè ens puguin explicar, cara a cara, quin és el seu procés de treball, la implicació amb el territori, les seves inquietuds o problemàtiques quotidianes. D'alguna manera, establir un diàleg entre els i les artistes, els agents i el públic assistent per a intentar aprofundir en l'art contemporani i acostar-lo a la ciutadania.

El primer encontre serà entre Mònica Fuster, Jaume Reus i Irene de Andrés dia 8 d'abril a les 18 hores, a l'espai Entresol del Casal Solleric. Els seus projectes són: Tapís, de Mònica Fuster; Costa luminosa, d'Irene de Andrés, i Microbiota institucional i nova normalitat, seguir amb el problema?, de Jaume Reus.

El segon encontre serà entre La Lioparda Teatre, Pere A. Sastre, Pau Aulí i Jordi Alomar dia 15 d'abril a les 18 hores, a l'espai Entresol del Casal Solleric. Els seus projectes són: Imaginaris Monstruosos de La Lioparda Teatre, 10 personatges per a una pel·lícula que mai es farà de Pere A. Sastre, Pau Aulí i "Arxiu/S/ Art sonor i pràctiques musicals experimentals a Mallorca 1980-2020" de Jordi Alomar.

El tercer encontre serà entre Bartomeu Sastre, Joan Bennassar i Estudi Hedera dia 22 d'abril a les 18 hores, a l'espai Entresol del Casal Solleric. Els seus projectes són: Quan tot aixó acabi de Bartomeu Sastre, Ràdio activitat-Quiosc mòbil de Joan Bennassar i De dins cap a fora d'Estudi Hedera.

Les inscripcions per assistir-hi poden fer-se al correu solleric@palma.cat

Duració: des del 08 fins el 22 d'abril de 2021.
Horari: de 18:00 a 00:00.

Zona Casal Solleric

Lloc de celebració: Espai Entresol

Adreça: Passeig del Born, 27


Telèfon: 971 722 092

Data darrera modificació: 29 de març de 2021

  

© Casal Solleric - Mesures COVID-19 Passeig del Born 27. 07012 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971722092
Correu electrònic: solleric@palma.cat