Cercar

Inici -> Exposicions -> Exposicions vigents

Sergio Prego
COWBOYS

El cicle BOX27, comissariat per Tolo Cañellas, ha tingut en compte diversitat d'artistes d'àmbit tan illenc com nacional que destaquen dins el sector de les arts visuals i que alhora generen gran projecció. Per tal de finalitzar la segona etapa del cicle BOX 27, iniciada el setembre de 2017, des d'aquest mes de gener de 2019 i fins al pròxim 7 d'abril es podrà veure al Casal Solleric el projecte Cowboys, de Sergio Prego.

Prego (1969) experimenta amb la noció de l'escultòric, a través de l'expansió de l'escultura dins l'espai i sobretot en relació amb el cos (l'individu, el/la visitant), i ho du a terme mtijançant una gran instal·lació adaptada i específica que ocupa l'Espai Box i que s'obre i s'amplia cap a la planta baixa del Casal. Estructures inflables geomètriques a manera d'escultura efímera, jocs i transparències a través dels materials, punts de suggeriment, recorreguts incerts que conviden l'espectador/ra a submergir-se amb i dins l'obra, transformant-la arquitectònicament i qüestionant la materialitat del què escultòric.

L'artista basc, que actualment resideix a Nova York, en aquests moments és una de les figures referencials de les arts visuals i ha estat un dels seleccionats per a representar el pavelló espanyol a la Biennal de Venècia 2019. Ha participat en un gran nombre de programacions expositives com la del Guggenheim, el Museu Reina Sofía de Madrid, MACBA, "la Caixa", PS 1 de Nova York, entre moltes d'altres.

Comissari: Tolo Cañellas.

Col·labora: Iberostar

Duració: des del 12 de gener fins el 7 d'abril de 2019.

Lloc de celebració:

Casal Solleric. Espais Box27 i Planta Baixa


Adreça:

Passeig del Born, 27
07012 Palma (Illes Balears)


Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 17 de gener de 2019

  

© Casal Solleric - Mesures COVID-19 Passeig del Born 27. 07012 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971722092
Correu electrònic: solleric@palma.cat