Cercar

Inici -> Premsa

El Casal Solleric obre la XI ediciˇ de l'art modern Art Palma Brunch

11 d'abril de 2015

El Casal Solleric obre la XI ediciˇ de l'art modern Art Palma Brunch

Fernando Gilet: "Art Palma Brunch Ús una invitaciˇ per inaugurar la primavera mitjanšant l'art"

Palma, 11 d'abril de 2015.- El tinent de batlia de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, ha assistit en el Casal Solleric a l'obertura oficial de l'ediciˇ n˙mero 11 d'Art Palma Brunch 2015, que s'ha celebrat avui entre les 11:00 i les14:00 hores i en la qual una vintena de sales d'art, museus i espais artÝstics, han obert les seves portes per presentar les seves exposicions artÝstiques i oferir un aperitiu als assistents.

Fernando Gilet ha declarat que aquesta nova ediciˇ de l'art contemporani "Ús una invitaciˇ per inaugurar la primavera mitjanšant l'art. El Casal Solleric oferta tres noves propostes d'artistes de reconegut prestigi, mentre que el centre de Ses Voltes, Es Baluard i la Fundaciˇ Pilar i Joan Mirˇ realitzen una jornada de portes obertes perquŔ totes les famÝlies, especialment els nins, puguin accedir als museus i gaudir d'aquesta festa de l'art modern".

El Casal Solleric, amb motiu d'Art Palma Brunch, ha presentat les exposicions "La mujer Ochoa. Modernismo i Modernidad", a l'Espai Born; "Pulso estÚtico- pulso poÚtico" d'Ana Laura Alßez, a la Zona Base; i "Column. New Ruins", de Manuel Fernßndez, en el Box 27.

"La mujer Ochoa. Modernismo i Modernidad", estarÓ exposada en el Solleric fins al 17 de maig, mentre que "Pulso estÚtico- pulso poÚtico" dins del cicle "Camera Obscura" Ús la proposta d'Ana Laura Alßez a la Zona Base i l'Espai Box 27, vinculat a les ˙ltimes tendŔncies contemporÓnies mostra l'obra de l'artista Manuel Fernßndez "Column. *New Ruins", creada especialment per Art Palma Bruch.

Aquesta nova ediciˇ tambÚ ha tingut la seva carÓcter solidari doncs en el Casal Solleric la Denominaciˇ d'Origen de Vins de Binissalem ha presentat la denominada "Wine Days", que se celebrarÓ el proper mes de maig i en la qual per un donatiu la recaptaciˇ del qual serÓ destinada al Banc d'Aliments, els assistents han pogut degustar vins d'11 cellers de Binissalem.

El tinent de batlia de Cultura ha visitat posteriorment diferents galeries d'art que participen en aquesta ediciˇ d'Art Palma Brunch.

En l'obertura d'Art Palma Brunch tambÚ han estat presents, entre, d'altres, el Vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Joan Rotger; el director general de Cultura del Govern Balear i de l'Institut de Estudis Balearics, Toni Vera; el tinent de batlia d'Urbanisme i Habitatge de Cort, Jes˙s Valls; la diputada, Aina Aguilˇ; la directora gerent de Palma Espai d'Art, Pilar Ribal i la coordinadora general de Cultura, Maria JosÚ Massot, aixÝ com artistes i comissaris de les exposicions que es mostren en el Casal Solleric.

Art Palma Brunch Ús una esdeveniment organitzat per l'associaciˇ de galeristes d'art contemporani al centre hist˛ric de Palma per mostrar l'escena artÝstica de la ciutat.

Data darrera modificaciˇ: 4 de juny de 2015

  

© Casal Solleric Passeig del Born 27. 07012 Palma (Illes Balears) TelŔfon: 971722092
Correu electr˛nic: solleric@palma.cat